Головна Про організацію Новини Фотогалерея Відео Приєднатися Контакти

 
      Головне меню

Підписка на новини
Ваш e-mail
Новини
Детальніше
05/10/2012
Сферична Molodiya Festival! Як вам? ~=)
Сфера



Детальніше
03/10/2012
Вітаємо Голову УНМ Андрія Давиденка з Днем народження!
Активісти організації вітають Голову Української Народної Молоді Андрія Давиденка із Днем народження і зичать сил та натхнення для виконання всіх найблагородніших задумів заради майбутнього України!



Детальніше
01/10/2012
ЗМІ про нас: Андрій Давиденко – за дотації селянам на здану продукцію
Народний депутат України, кандидат у народні депутати Андрій Давиденко виступає за впровадження дотації селянам за здану продукцію. Розробити відповідний законопроект та домогтися його прийняття – один з основних пунктів його передвиборної програми. Про це політик сказав в ефірі телеканалу TV-4.

Джерело: Новинний портал "За Збручем"



Детальніше
27/09/2012
Давиденко оголосив про початок Всеукраїнської акції з впорядкування повстанських могил
За словами народного депутата, голови громадської організації «Українська народна молодь», організація розпочинає Всеукраїнську акцію з впорядкування повстанських могил «Жива правда», що включає у себе не лише приведення до належного вигляду відомих повстанських могил, а й пошук невідомих поховань та їх впорядкування. Перший такий захід відбудеться у Бучачі.



Детальніше
26/09/2012
ЗМІ про нас: Молоді режисери закликають не купувати хутра й частіше навідувати батьків
Щоб заохотити молодих кіношників знімати соціальне відео, організатори провели 10-годинне кіно-дійство: майстер-класи з режисерської та операторської майстерності, акторська імпровізація, уроки гримування. Серед майстрів був 39-річний телеоператор Віталій Панасюк, що показав свій нещодавно запатентований операторський винахід, 18-річний кліпмейкер Сергій Зейналов, що зняв більше десятка кліпів українським зіркам та 56-річний Олег Прімогенов, що провів сеанс акторської імпровізації.

Джерело: Gazeta.ua



Детальніше
24/09/2012
УНМ провела фінал конкурсу Molodiya Festival. Переможці - визначені!
22 вересня 2012 року на Мистецькій платформі відбувся фінал конкурсу креативної соціальної відеореклами Molodiya Festival. Журі, глядачі та УНМ обрали найкращі роботи у чотирьох номінаціях. Також було проведено ряд майстер-класів з акторської імпровізації, операторської майстерності та кліп-мейкерства.



Детальніше
21/09/2012
Завтра ФІНАЛ конкурсу креативної соціальної відеореклами Molodiya Festival від УНМ
22 вересня (субота) 2012 року на "Мистецькій Платформі" відбудеться фінальний етап конкурсу креативної соціальної відеореклами Molodiya Festival від ВМГО "УНМ".



Детальніше
20/09/2012
Давиденко закликає приєднатись до «Громадської ініціативи «Київ – СОБОРНИЙ»
Сьогодні 20 вересня в інформагенції УНІАН відбулася прес-конференція, на якій Голова ВМГО "УНМ" Андрій Давиденко презентував «Громадську ініціативу «Київ – СОБОРНИЙ»
на підтримку завершення будівництва
Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві.




Детальніше
11/09/2012
Molodiya Festival: запрошуємо на кінофест!
22 вересня на "Мистецькій Платформі" (Київ, вул. Грушевського 4 б) відбудеться "Сонмище кіношників", на котрому глядачі та поважне журі визначать переможця конкурсу Molodiya Festival.



Детальніше
10/09/2012
Molodiya Festival: чергові зйомки.
5 вересня наша знімальна група чемно окупувала один з магазинів Києва. Більше інформації про зйомки в рамках конкурсу на сайті Molodiya Festival.



 ::  ««  ::  111..120  ::  121..130  ::  131..140  ::  141..150  ::  151..160  ::  »»